2009 m. birželio 9 d., antradienis

Visa Virtuon banko kortele

Vienas is populieriausiu ir saugiausiu budu atsiskaityti internetu tai yra įsigyti Visa Virtuon kortele SEB banke ir priristi ja prie PayPal tad šiandien trumpai papasakosiu apie šią banko teikema kortelę

Visa Virtuon - tai vienas iš Visa International mokėjimo kortelių sistemos produktų, skirtų vykdyti atsiskaitymams Internetu - įvairūs prekių ir paslaugų užsakymai internetinėse parduotuvių svetainėse, lėktuvo bilietų pirkimas, viešbučių rezervavimas ir kt.
Tai saugiausia kortelė asmenims, norintiems atsiskaityti už prekes ar paslaugas interneto parduotuvių svetainėse.
Šia kortele galima atiskaityti tose interneto svetainėse, kurios yra pažymėtos VISA logotipu.
Interneto parduotuvių svetainėse atsiskaitoma bet kuria pardavėjo siūloma valiuta pagal Visa International asociacijos valiutos keitimo kursą.
Naudojant Visa Virtuon kortelę negalima išsiimti grynųjų pinigų banko sąskaitose, bankomatuose ar pašte.
Pirkėjams, atsiskaitantiems Visa Virtuon kortele interneto parduotuvių svetainėse, paprastai siūlomos įvairios nuolaidos.

Kaip įsigyti Visa Virtuon?
Tai labai paprasta. Visa Virtuon galima išsiimti SEB Vilniaus Banke užpildžius prašymą ir sumokėjus 20 Lt (studentams 10 Lt.).
Visa Virtuon kortelės sąskaita atidaroma ir tvarkoma litais ir gali būti:
-
atskira sąskaita, skirta tik atsiskaitymams internetu;
-
sąskaita, susieta su Visa Electron arba Visa Electron/Statoil extra kortelės sąskaita.
Turint dviejų kortelių derinį ir vieną sąskaitą, viena kortele galima atsiskaityti, paimti grynųjų pinigų, o kita (Visa Virtuon) - atsiskaityti internetu.

Elektroninės bankininkystės sistemoje matysite savo Virtuon saskaitą į kuria kada norėsite galėsite pervesti reikiamą pinigų sumą iš kitos savo sąskaitos (pvz, Visa Electron sąskaitos). Pinigų pervedimas tarp savo sąskaitų yra nemokamas. Kortelė bus paruošta per 5 darbo dienas ir galios 2 metus. Po to kortelė bus atnaujinta automatiškai, jei joje bus bent 20 Lt (bankas nuskaičiuos už pratęsimą) arba reikės iš naujo rašyti prašymą pratęsti.



Patarimai:
- rekomenduoju prašyti sukurti naują sąskaitą, kadangi taip bus saugiau ir patogiau.
- paklauskite savo triženklį CVV kodą - jo gali reikėti ateityje perkant/užsakant prekes/paslaugas kitose internetinėse svetainėse (pvz. eBay).
- turint CVV kodą, Jūsų Visa Virtuon bus lygiavertė VISA kortelei ir ja galėsite atsiskaitinėti visur internete, kur matysite VISA logotipą.
- perkant Amazon, CVV įvesti nereikia.
- praradus kortelę nedelsdami praneškite apie tai SEB Vilniaus bankui tel. (8 5) 2682610
- daugiau žiūrėkite čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą