2009 m. birželio 17 d., trečiadienis

Dosnus PTC Sponsorius AWSurveys

AWSurveys (Dalinai mokantis PTC sponsorius)
šis sponsorius priklauso prie dalinai mokančių tai reiške kad išmoka nėra 100 procentinė tad nenorintis rizikuot dėl negarantuoto užmokesčio galit nesivarginti registruotis)

Norėčiau daugiau papasakoti apie šy tinklapy tai nera tinklapis kureme jus kasdien uždirbsit pinigus spaudžiant ant reklamų, nes raklamas čia atnaujina ne kas para o geriausiu atveju kas savaite ar tik dažniausiai kas mėnėsį. Bet už jų perziųrėjima gaunamai solidus pinigai 6$ už reklama.Bet kad užsidirbtumete pinigų jūsų tikslas čia užsiregistravus turetų būti ne paspausti kuo daugiau reklamų bet pakviesti kuo daugiau draugų kurie uždirbinetų jums pinigus nes reklamas duoda labai retai. bet tai yra tikrai pelninga ir apsimoka.

Trumpai kas kaip kada :
Kompanija AWSurveys atlieka apklausą ir moka už jūsų paliktus trumpus atsiliepimus apie interneto svetaines. Pinigus išmoka, kai surenkate ne mažiau 75$. Taigi, Instrukcija: Registracijai nukopijuokite pilną adresą čia:

Registracija : AWSurveys.com

kaip prisiregistruoti:

1. Spaudžiam Create A Free Account UserName – vartotojo vardas (loginas) Password - slaptažodis 7-15 ženklų First Name - vardas Last Name – pavarde (varda ir pavarde veliau galima pakeisti) Email Address – el.pasto adresas. Toliau vedam raideles-skaičiukus ir spaudžiam Create A Free Account. Jūs užsiregistravot!

2. Toliau matom tekstą, o dar žemiau tokią lentelę: The Following Surveys are Available: Welcome Survey A $6. 00 Website Evaluation is Available. A 4.00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A 4. 00 Website Evaluation is Available. A October Bonus Website Evaluation is Available.

3. Spaudžiam vieną eilutę iš šių Websaitų ir papuolam į sekantį puslapį (čia mums džiugiai praneša, kad sumokės 6 dolerius) ir spaudžiam "Start Survey Now"

4. Čia 2 saitai (būtinai reikia atidaryti) ir 2 laukai, kuriuose reikia parašyti atsiliepimą apie saitą-puslapį anglų kalba. tai tikrai nesunku, galite nukopijuoti šiuos pavyzdžius arba parašyti savaip: It is an excellent site! Arba - It is an good site. The Website is very unique! Ir panašiai.

5. Spaudžiam apačioje "Click to submit . . . " Perėjome į puslapį, kuriame mums praneša, kad į mūsų balansą įskaityti 6 doleriai. Spaudžiam "Click Here to go Home and. . . "

6. Pinigų gavimui reikia spausti "Redeem Money" , kuris yra puslapio apačioje. Viena diena ir 27 doleriai per 10 min be problemų! Už kiekvieną pakviestą draugą gausit po 1.25 dolerio vienkartinį mokestį. Tai bus bene pagrindinis uždarbis - iš pakviestų žmonių. Po kurio laiko vėl atsiras reklaminiai web-saitai už kurių komentavimą vėl Jums mokės.Pinigus perveda Internetinės bankininkystė būdu per PayPal arba AlertPay.

1 komentaras: