2009 m. birželio 9 d., antradienis

Firefox priedai

Šiandien trumpai papasakosiu apie galimybes sutaupyti laiką dirbant įvairiuose PTC sponsoriuose
Pirmiausia norėčiau pasakyti kad dirbant internete pravartu įsigyti naršyklę FireFox

tai ne dėl to kad ją skaitau greičiausia ir patogiausia naršykle tiesiog tai naršykle kuri palaiko priedus kurių jums prireiks norint paspartinti ir palengvinti savo uždarbi internete. Poto kai įsirašysite naršykle Firefox (atsisųsti galite is čia) jums reikės įdiegti prieda Greasemonkey sį priedą galite rasti tinklapyje https://addons.mozilla.org arba tiesiog atsisiųsti atsisiuntus iš čia. Šis priedas leis jums galimybe naudotis skriptais sukurtais žmonių kurie stengiasi palengvinti jums gyvenima. taip pat turint gabumų galit susikurti patys. vienas iš tinklapių kur galite rasti tokų skriptų yra userscripts.org. Taip pat galite rasti naudojantis paieškos sistema google.lt Dabar aptarkime ko mums reikės ir kam tie dalykai reikalingi. priedai apie kuriuos kalbu nera leidžemi visuose buxuose, bet ar mes nebutume lietuveis jei nesistengtume pergudrauti gudročius. prisiklausysit įvairių nuomuonių apie tai, kad yra nereikalinga nes dauguma saitų ant kurių jie veikia yra scamai (saitai kurie neišmoka pinigų) na galiu pasakyt iš savo patirties, kad tikrai ne visi. aš jums siūlysiu prisiregistruot ir tokiuose saituose kaip bux.to ar bux3.com kai kituose forumuose visi juos tik kritikuoja ir trina su žemėm. tačiu galiu pasakyt tik tiek jie yra nepatikimi iš jų išmokas gavimo garantas yra tik 50%, bet scriptai kuriuos jums siųlau suteiks jums galimybę pamiršti apie tuos tinklapius vos tik įjungus naršyklę o surinkus atitinkama sumą meginti savo sėkmę ir išsiimti savo pinigus nepajudinus nei piršto. gal nepasiseks, o gal jūs busite tas laimingasis kuris atsiėmė savo pinigus. nevardinsiu tinklapių kurie 100% neišmoka pinigų nes tokiuose dirbti nėra laiko net naudojant scriptus. tad dabar norečiau aptarti ka jums reik įsirašyti.
Kolkas patarti galiu tik 4 scriptus 3 iš jų patys atidarinėja nuoruodas ir vienas iš jų išima paveiksliukus iš nuoruodu sumažindamas jusu interneto apkrovimą ir jusų internetas veiks sparčiai lyg nieko nevyktu.
1. Bux: Browse Ads
2. My bux Manager
3. Bux.gs and bux.net autoclicker
4. Bux AdRemower
5. Nomincashout auto clicker
Šy saraša aš atnaujinu kai tik aptinku papildomų naujovių tad nenustebkit kad čia atsiranda pasikeitimų

kai jais naudotis? ogi labai paprastai dauguma iš jų veikia automatiškai tereikia jums nueity y ta svetaine ir prisijunti. tada nueinat y puslupi kur duotuos jums nuoruodos ir tada sie scriptai automatiškai jas atidarinės jums nieko daryt nereiks. my bux manager veikia kitokiu principu jis išoka automatiškai kai nueinate y reklamų spaudimo skilty (pvz SURF) bet ju ismta melsva lentele kurioje gali surašyti visas svetaines kuriose jus durbsite kaikuriose jis veiks o tose kur neveik jis ismes erora trint jų nepatariu iš jų nes tas sarašas jums padės susigaudyti kame jūs dirbate. ir kad nieko niekada nepraleistumete.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą