2009 m. birželio 17 d., trečiadienis

PTC Kas Kaip tai? Registracijos pavizdys



Pay To Click - tai interneto marketingo modelis, kuris skirtas didinti internetinių tinklalapių lankomumą. Modelis veikia labai paprastai: naujo tinklalapio savininkas (imone, kompanija ir t.t.) nori padidinti tinklalapio lankomumą kreipiasi į PTC (dar kitaip sponsoriai) tinklalapius ir jiems sumoka didelius pinigus. PTC tinklalapis paskelbia kliento nuorodą viešai, o kad pritrauktų daugiau lankytojų dar už apsilankymą sumoka. Galutiniame rezultate naujo tinklalapio lankomumas labai padidėja, o lankytojai uždirba už tai, kad apsilankė naujame tinklalapyje.
Užsiregistravę PTC (sponsoriaus) puslapyje, Jūs gausite apmokomas nuorodas. Atvertus nuorodą (jos vertė paprastai būa 1-1,5 amerikietiško cento), reikės išbūti joje 20-30 sekundžių. Jums nereikės patiems skaičiuoti laiko. Arba bėgs žalia juostelė, arba skaičiai judės atgaline seka nuo 30 iki 1 (priklausomai nuo sponsoriaus) atverstos nuorodos viršutinėje lango dalyje. Po to Jūs pamatysite patvirtinimą, kad jums pervesta 1 amerikietiško cento (ar daugiau) premija. Galiausiai surinktą pinigų kiekį galėsite pervesti i atsidarytą internetinę AlertPay sąskaitą (kaip tai padaryti paaiškinsiu vėliau), o vėliau ir į savo banko sąskaita Lietuvoje. Iš pradžių siunčiamų nuorodų skaičius gali būti nedidelis, dėl to, kad PTC tinklapis patikrins Jūsų aktyvumą, tad būkite aktyvus bei kantrūs ir nuorodų skaičius didės! Juk kuo daugiau nuorodų - tuo daugiau pinigų.

Kokie registracijos įpatumai?

Visų PTC tinklalapių registracija identiška.

1. Pasirinkto PTC tinklalapyje spaudžiate "Sign Up" arba "Register".

2. Užpildote tuščius laukus ir butinai ties "Alert Pay E-mail Address For Payments" laukeliu įvedate savo elektroninio pašto adresą, kurį naudojote registruojantis Alertpay.com tinklalapyje. Pagal šį elektroninio pašto adresą uždirbti pinigai bus siunčiami į AlertPay sąskaitą.

Parašysiu standartinę registravimosi formą:
1) Username (Slapyvardis) grafoje įrašykite savo slapyvardį, kuriuo vėliau turėsite prisijungti.
2) Password (Slaptažodis) grafoje įrašykite savo slaptažodį, kuriuo vėliau turėsite prisijungti.
3) Confirm Password (Patvirtinti slaptažodį) grafoje vėl įrašykite savo slaptažodį. Būtinai tą patį!
4) Email Address (Elektroninio pašto adresas) grafoje įrašykite veikiančio e pašto adresą.
5) Confirm Email Address (Patvirtinti e-paštą) grafoje įrašykite tą patį e-pašto adresą, kaip ir prieš tai.
6) AlertPay E-mail Address For Payments (e-paštas, kuriuo registravotės AlertPay banke) jį ir įrašykite.
7) Your Country (Jūsų šalis) grafoje pasirinkite savo šalį.
8) Referrer (if any) įrašykite „tomasmarkunas“
9) I Accept the Terms of Service (Aš sutinku su taisyklėmis) uždėkite varnelę.
10) Security code (Saugos kodas) grafoje įrašykite raidžių ir skaičių derinį kurį matote paveiksle. Jei gerai neįskaitote, paspauskite Click to reload.
11) Paspauskite Register

Toliau...Užsiregistravus PTC tinklalapyje lieka tik spausti ant nuorodų ir uždirbti pinigus.
1. Prisijungę prie tinklalapio spauskite "Surf Ad" arba "View Ad". Prieš Jus atsidarys sąrašas nuorodų, kurias galite peržiūrėti ir už tai gauti pinigų.
2. Paspaudę nuorodą turite laukti nuo 2O iki 30 sekundžių, priklausomai nuo PTC tinklalapio.

Per tą laiką negalite išjungti lango. Praėjus nustatymam laikui turite gauti pranešimą (žalia varnelė), kad paspaudimas užregistruotas. Kai kuriuose tinklalapiuose reikia patvirtinti (paspausti reikiamą skaičių), kad paspaudimas būtų užregistruotas. Jei praėjus laikui gavote pranešimą (raudonas kryžiukas), kad paspaudimas neužregistruotas, pabandykite iš naujo paspausti nuorodą. Jokiu būdu negalima peržiūrinėti kelių nuorodų vienu metu iš to pačio PTC tinklalapio - paspaudimai bus neužregistruoti.

Užregistruotos nuorodos peržiūrėti antrą kartą negalima. Naujas nuorodų sąrašas pateikiamas po 24 valandų. Norėdami padidinti uždarbį tikslinga registruotis keliuose PTC tinklapiuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą