2009 m. birželio 8 d., pirmadienis

Kaip susikurti elektroninę sąskaita

Kad dirbtumete internete jums reiks elektronines sąskaitos pagrindinės yra PayPal ir AlartPay šiandien patalpinu aprašyma kaip užsiregistruoti y PaiPal
https://www.paypal.com/
Kas yra PayPal ?


PayPal - tai populiariausia internetinių mokėjimų sistema pasaulyje. Daugiau kaip 100 milijonų vartotojų iš 56 pasaulio šalių gali naudotis visomis PayPal sistemos funkcijomis. Deja, bet lietuviai tokios galimybės neturi. Lietuviai gal tik pervedinėti pinigus, gauti - ne. Pervedimas PayPal sistemoje yra nemokamas, mokestis nustatytas tik už pinigų gavimą. PayPal priklauso kompanijai eBay.

Ko reikia registracijai į PayPal ?

Kad užsiregistruotumėte PayPal sistemoje jums reikės kreditinės kortelės (ne diabetinės). Nors jų Lietuvos bankai gali pasiūlyti daug ir įvairių rūsių, kad jas gautumėte dažniausiai turite turėti 18 metų ir gauti pastovias pajams. Tačiau yra išimčių. Pats geriausias variantas mano manymu yra SEB Vilniaus banko siūloma Visa Virtuon. Kad ją gautumėte jums nebūtina turėti nei pastovių pajamų nei 18 metų ir jos išlaikymas jums kainuos tik 20Lt/metams. Jei jūs nepilnametis, norėdami pasiimti šią kortelę, turite nueiti į banką su abiem savo tėvais, jie pasirašys jog leidžia jums pilnai disponuoti savo sąskaita. Atsidaręs sąskaitą ir plaukęs apie savaitę (nežinau kiek tiksliai reikia laukti kadangi niekad to daryti neteko) galėsite pasiimti savo kortelę. Kortelę turite papildyti bent 10LT, nes kai registruositės PayPal sistemoje iš jūsų sąskaitos patvirtinimui bus nuskaityta šiek tiek pinigų (vėliau juos atgausite).

Kaip registruotis ?

Registruokitės PayPal sistemoje vesdami duomenis sutampančiais su Lietuvos banke esančiais jūsų duomenimis.
Registruodamiesi nurodykite kortelės duomenis. Skyrelyje Card Verificaion Number nurodykite trijų skaičių cvv2 kodą, kurį jums išduos bankas. cvv2 kodas nurodytas ne ant kortelės, bet atskirame lape, kuris išduodamas kartu su kortele. Jei kils neaiškumų - teiraukitės banko darbuotojų.
4. Prisijunkite prie savo PayPal sistemos ir jūsų sąskaitos pradiniame puslapyje kairėje pusėje matysite nuorodą į Activate Account - Enroll in Expanded Use. Vykdykite tolimesnius nurodymus. PayPal iš jūsų kortelės išskaičiuos 1.5eur (juos gražins kai apmokėsite savo pirmą pirkinį). Jums reikės PayPal sistemoje parašyti 4 skaičius (Expended Use Number). Juos rasite jūsų kortelės išraše. Išrašą galite iš karto pažiūrėti prisijungę prie elektroninės bankininkystės sistemoje (jei ja naudojatės, jei ne - nueikite į banką ir paprašykite jūsų kortelės atliktų operacijų išrašo). Jūsų keturženklis skaičius bus atspausdintas šalia 1.5eur:

****PAYPAL–*EXPUSE, 456785646354, GB ( -1,50 EUR ) *** - jūsų keturženklis skaičius.

Ir pagaliau jūs jau turite savo PayPal sąskaitą Wink Naudokitės į sveikatą! Smiley

Remtasi: Leader
Autorius: Gytis B.
Šaltinis: http://www.eVerslas.org
Norėdami patalpinti šią informaciją savo tinklalapyje nepamirškite nurodyti straipsnio autoriaus ir šaltinio.

1 komentaras:

  1. Jeigu jau kuriesi Paypal, pabandyk padirbėti internete ir tavo Paypal sąskaita nebus tuščia!!! Junkis čia: http://payripo.com/?share=35459 arba http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=610542. Sėkmės!

    AtsakytiPanaikinti