2009 m. birželio 9 d., antradienis

Autosurf Sponsoriai

Autosurf sponsoriai tai mano nuomuone vienas is lengviausių pinigų uždirbimų. sio sponsoriaus esmė yra tapati kaip ir PTC bet čia jums nereikia patiems atidarinėti nuoruodas, jums tereikės įsigyti firefox ie ydiegti pacių aotosurferių teikiama programa paleidus ją prisijungite su duomenimis kureis uzsiregistravote jų tinklapyje pažymekite varnele ant skilties kur rašo autopaleidima kai tik Fire fox paleidžiamas is viskas. Nuo šio momentu gryže namo pajungsite firefox naršyklę ir už tai gausite pinigus. Pinigai nedideli gal per metus uždirbsite vos 100 kita lt bet tai priklausysnuo jųsų kiek pakviesite draugų ir kiek jie uždirbs jums

Wjob.eu - Senas ir patikimas autosurfas. Šis autosurfas veikia jau kelerius metus be priekaištų, visiems sąžiningai ir greitai išmoka pinigus. Šiame autosurfe, kaip ir visuose autosurfuose mūsų tikslas yra surfinti puslapius, kaupti kreditus ir juos išsikeisti į savo internetinio puslapio lankomumą arba tiesiog į pinigus. Prasurfinti puslapių per parą duoda labai įvairiai, tačiau dažniausiai nuo 2000 iki 3000 puslapių per parą. nesunku suskaičiuoti, jog dirbant vienam per parą įmanoma uždirbti net iki 0.5 usd.

Reistracija:

Registracija šiame Autosurfe labai paprasta. Atsivėrusiame pagrindiniame Wjob puslapio apačioje yra trumpa forma, kurioje turite suvesti savo duomenis:
Name : įrašykite savo vardą
Email : įrašykite savo El paštą
Confirm Email : pakartokite savo El paštą
Validation Code : įveskite kodą kurį matotoe paveikslėlyje
Galiausiai pažymėkite varnelę ties Accept terms ir spauskite Sign-up
Šiektiek palaukę gausite laišką į savo El pašto dėžutę, kuriame bus nurodytas UserID ir password ( slaptažodis), bey aktyvacijos nuoroda ( Or click your activation link )

Registracijos Nuoruoda

Naudojimas:

Skyriuje Members matysite visą su jumis susijusią informacija. Norėdami pradėti darbą paspauskite skiltį Surf pamtysite kaip prasidės atomatinis darbas. Puslapiai keisis vienas po kito kas 15 sekundžių, trumpą statisitką apie save galėsite pamatyti kiekvieno peržiūrimno puslapio apačioje. Sėkmės dirbant!!! Kilus neaiškumams, nepabijokite klausti forume bei šaukykloje.


MyGPT - wjob.eu alternatyva. Autosurfas labai panašus į savo pirmataką Wjob.eu tiek funkcijomis, tiek išvaizda. Šis autosurfas siūlo šiekt lengvesnį planą nei Wjob, t.y čia minimali išmoka yra 5usd, o tai reiškia, kad norėdami iškeisti savo kreditus į pinigus turėsite sukaupti 50 000 kreditų. Čia taippat yra 3 referalų lygiai : 0.2 / 0.15 / 0.10.

Registracija : registracija analogiška Wjob.eu registracijai

Registracijos Nuoruoda

Naudojimas : Visą savo infirmaciją matysite skyriuje Memebers , o norėdami pradėti kaupti kreditus tiesiog paspauskite ant skilties Surf. Pastaba : taippat galite pasinaudoti ir MYGPT siūlomu įrankiu - Autosurferiu. tai yra Mozilla firefox priedas, kurio pagalba nereikės kaskartą norint pradėti surfinti vedžioti slaptažodžio ir prisijunginėti į MyGPT.com puslapį. Priedą galite atsisiūsti iš skilties Autosurfer. Sėkmės dirbant!!! Kilus neaiškumams, nepabijokite klausti forume bei šaukykloje.

Straipsnis buvo parašytas rementis informacija paimta iš: edarbas.net

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą